Ζωντανή On-line Εκπαίδευση Δασκάλων Γιόγκα

YOGA ALLIANCE

RYT 200

Αποκτήστε διεθνή πιστοποίηση από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας!

Έναρξη

22 Οκτώβριου 2022

Εκπαίδευση 200 ωρών για εσάς που επιθυμείτε
να εμβαθύνετε στην πρακτική και τη διδασκαλία της Γιόγκα

Early Bird έως 3/10 1272€
από 4/10 1590€
1.272,00 

Με τον Γιάννη Χρυσουλάκη E-RYT 500

Γιατι να επιλεξετε την

εκπαιδευση του I.D.Yoga

Aναγνωρισμένη από τη Yoga Alliance

Η σχολή I.D.YOGA είναι αναγνωρισμένη από τη Yoga Alliance (YA ID 282886) και πραγματοποίησε με επιτυχία την πρώτη ζωντανή on-line εκπαίδευση στην Ελλάδα.

Ζωντανή Διαδικτυακή Εκπαίδευση

Είναι η πρώτη φορά που η Yoga Alliance επιτρέπει διαδικτυακή εκπαίδευση (λόγω της πανδημίας του COVID-19) και είναι μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε την πιστοποίησή σας από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας!

Εμπειρία 30 χρόνων

Ο Lead trainer της εκπαίδευσης είναι ο Γιάννης Χρυσουλάκης, μαθητής του Sri Sribhashyam και της Στέλλας Μπάστα, με διδακτική εμπειρία 30 χρόνων.

Σύγχρονο και ποιοτικό πρόγραμμα σπουδών

Με ένα σύγχρονο και ποιοτικό πρόγραμμα σπουδών, η εκπαίδευση του I.D.YOGA είναι μια εξαιρετική επαγγελματική ευκαιρία για εσάς που θέλετε να εμβαθύνετε στην πρακτική σας, να κατανοήσετε και να διδάξετε Γιόγκα.

μεθοδοσ εκπαιδευσησ

Οι εκπαιδεύσεις θα διεξαχθούν μέσω ζωντανών διαδικτυακών συνεδριών στην πλατφόρμα ZOOM.

Στην εκπαίδευση περιλαμβάνονται:

   • απεριόριστη επικοινωνία μέσω email για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το υλικό των μαθημάτων κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής σας.
   • 10  ιδιαίτερες συνεδρίες μισής ώρας με τον Lead Trainer Ι. Χρυσουλάκη (ένας προς ένα ζωντανά online) μέσω Skype ή Messenger.
   • 3 μήνες συμβουλευτικής και καθοδήγησης για το επάγγελμα του δασκάλου Γιόγκα μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης. Αυτό αποτελείται από δύο συνεδρίες μισής ώρας το μήνα και απεριόριστα email κατά τη διάρκεια αυτών των τριών μηνών.

Έναρξη Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Αποκτήστε διεθνή πιστοποίηση από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας!

Εκπαίδευση 200 ωρών για εσάς που επιθυμείτε
να κατανοήσετε και να διδάξετε τη Γιόγκα.

ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ

Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στη γιόγκα.

Ωστόσο, πρέπει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τη διαδικασία συνέντευξης.

Γνωριστε τον δασκαλο

Γιάννη Χρυσουλάκη

Ο Γιάννης Χρυσουλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971. Έχει πτυχίο Βιολογίας από το Ε.Κ.Π.Α. Μελετάει τη φιλοσοφία και την πρακτική της Γιόγκα από το 1998. Έχει μαθητεύσει με τη Στέλλα Μπάστα-Ουζούνη (μαθήτρια της Αγάπης Ευαγγελίδη) και τον Σρι Τ.Κ. Σριμπασυάμ (γιό και μαθητή του Κρισναματσάρυα), ιδρυτή του Yogakshemam και παγκοσμίου φήμης δασκάλου της Γιόγκα. Είναι πιστοποιημένος δάσκαλος από τη Yoga Alliance (E-RYT® 500). Έχει διδαχθεί σε βάθος τις φιλοσοφικές και τις πρακτικές πτυχές της Γιόγκα. Αυτό τον βάζει σε μια μοναδική θέση στη διδασκαλία της Γιόγκα, όπου η επιστημονική άποψη εναρμονίζεται με την παραδοσιακή σοφία. Είναι ένας από τους λίγους μαθητές που δίδαξε ο Σριμπασυάμ στην Ελλάδα. Διδάσκει Γιόγκα από το 2002. Από το 2016 είναι εκπαιδευτής Γιόγκα και Shotokan Karate στο IKKEN DOJO. Ήταν αθλητής και πρωταθλητής της Εθνικής Ομάδας Karate (1991-2001).

Τι μπορειτε να κανετε μετα την εκπαιδευση

 • Να πάρετε πιστοποίηση από τη Yoga Alliance για το επίπεδο των 200 ωρών.
 • Να διδάξετε ως αναγνωρισμένοι δάσκαλοι Γιόγκα.
 • Να σχεδιάσετε και να μεταδώσετε ένα συγκροτημένο, ολοκληρωμένο μάθημα.
 • Να διδάξετε, με σιγουριά και ασφάλεια, τάξεις με διαφορετικές ανάγκες (λόγω ηλικίας, τραυματισμών, χρόνιων παθήσεων, αθλητές κ.ά).
 • Να κατανοείτε τη φιλοσοφία της Γιόγκα.
 • Να συμμετέχετε στο πρόγραμμα ανώτερου επιπέδου 300 ωρών.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Τι λένε για την εκπαίδευση...

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες!!!Από την εμπειρία μου στον χώρο της εκπαίδευσης έχω να σχολιάσω μόνο θετικά την εκπαίδευση που έλαβα και ακόμα παίρνω από το ID YOGA.Η εκπαίδευση αυτή είναι θα έλεγα πολύ οργανωμένη και πολύ ουσιαστική γνωρίζοντας σε βάθος το αντικείμενο της Yoga.
Ο εισηγητής Γιάννης Χρυσουλάκης με το αμείωτο ενδιαφέρον του, το πάθος του για μάθηση αλλά και την οργανωμένη γνώση του καταφέρνει να μας κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον ωθώντας μας προς τον δρόμο της γνώσης, προς τον δρόμο της Yoga και τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως για αυτό.
Η διοργάνωση είναι άψογη βοηθώντας μας να συμμετέχουμε ενεργά στο μάθημα και να επικοινωνούμε όποτε εμείς το χρειαζόμαστε. Υπάρχει συνέπεια και κατανόηση για τις ιδιαίτερες ανάγκες μας. 

Σοφία Κουγιά
27 Αυγούστου 2020

Μετά την δύσκολη περίοδο της καραντίνας και αφού άλλαξαν πολλά πράγματα στη ζωή μου αποφάσισα να ασχοληθώ πιο σοβαρά με τη γιόγκα. Τυχαία λοιπόν και αφού είχα ψάξει άπειρα πολύ να βρω πως θα κάνω μαθήματα για να γίνω δασκάλα γιόγκας online ήρθε μπροστά μου η διαφήμιση της εναλλακτικής ατζέντας. 
Αμέσως έκανα αίτηση και μίλησα με τον Δάσκαλο Ιωάννη Χρυσουλάκη ο οποίος εξαρχής σου βγάζει ένα συναίσθημα εμπιστοσύνης. 
Τα μαθήματα ξεκίνησαν και κάθε Δευτέρα ανυπομονώ να έρθει η Παρασκευή όχι για να πάω για μπάνιο στην παραλία αλλά για να ξανά κάνουμε μάθημα. Τα μαθήματα είναι πάρα πολύ οργανωμένα και ο δάσκαλος μοιράζει τις γνώσεις του χωρίς ενδοιασμούς και με πολύ μεράκι. Οι γνώσεις που μας μεταδίδει κρατάνε ζωντανό το ενδιαφέρον μας και μας κάνει να θέλουμε να γινόμαστε καλύτερες κάθε μέρα (είμαστε ένα τμήμα με 5 γυναίκες).
Είναι πολύ ωραίο που τα τμήματα είναι μικρά διότι έτσι μπορεί ο κάθε μαθητής να μοιραστεί τις απορίες και τις ανησυχίες του χωρίς ντροπή ή δισταγμό. 
Στην αρχή είχα ενδοιασμούς για το πως μπορεί να γίνει διδασκαλία γιόγκας μέσω ιντερνετ αλλά χάρη στην οργάνωση και τη θέληση των ανθρώπων που βρίσκονται από πίσω έχω μείνει έκπληκτη. 
Σας ευχαριστώ πολύ γι’αυτή την μοναδική εμπειρία. 

Δανάη 
28 Αυγούστου 2020 

Η επαφή μου με τη γιόγκα ξεκίνησε με τον Γιάννη Χρυσουλάκη στο τιμόνι του δασκάλου πριν από μερικά χρόνια. Η προσοχή που επιδείκνυε σε όλους τους μαθητές, η προσαρμογή των μαθημάτων πάνω στις ανάγκες τους και η ηρεμία που τον χαρακτηρίζουν ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά που με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή. 

art p 
2 Σεπτεμβρίου 2020 

Ήταν ένα υπέροχο Ταξίδι μέσα στο κόσμο της Yoga. Ήταν και είναι μια σπουδαία γνώση, έμοιαζε με εμπειρία ζωής. Η μεταδοτικότητα και οι γνώσεις που έχει ο εκπαιδευτής και δάσκαλος μας Γιάννης Χρυσουλάκης ήταν ένα πολύτιμο διαμάντι για μας. 
Μέσα σε τρεις μήνες μάθαμε τόσα πολλά, που σε άλλη περίπτωση ίσως να χρειαζόντουσαν Χρόνια. Για μένα ήταν από της πιο υπέροχες και εποικοδομητικές εκπαιδεύσεις που είχα, ήταν ένα πραγματικό μάθημα Ζωής! 
Yoga είναι Τώρα! 
Σε ευχαριστώ δάσκαλε! 

Άννα 
21 Σεπτεμβρίου 2020

Σε καιρούς δύσκολους (επί κορονοΐου) που ο καθένας από εμάς έπρεπε να κλειστεί στο σπίτι του και να αντιμετωπίσει διαφορετικά τόσο την καθημερινότητα όσο και τον ίδιο του τον εαυτό, εμείς κάναμε το πιο όμορφο και αξέχαστο ταξίδι με προορισμό τον κόσμο της Yoga. Με οδηγό λοιπόν τον δάσκαλο Ιωάννη Χρυσουλάκη και συνοδοιπόρο μια πολύ καλά οργανωμένη εκπαίδευση, το ταξίδι αυτό έγινε μια εμπειρία ζωής. Με την αστείρευτη πηγή γνώσεων και μεταδοτικότητας, ο δάσκαλος Ιωάννης Χρυσουλάκης, κατάφερε να μου δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψω καινούριες πτυχές και δυνατότητες του εαυτού μου που δεν είχα φανταστεί ποτέ. Ήταν ένα μάθημα ζωής. Στο όμορφο αυτό ταξίδι της Yoga γνώρισα τρεις ακόμα υπέροχες προσωπικότητες, τις συμμαθήτριες μου, συνειδητοποιώντας πως κατά ένα πολύ περίεργο τρόπο οι επιλογές μας και οι επιλογές των άλλων κάποια στιγμή συναντιούνται στον ίδιο χώρο και χρόνο, όχι τυχαία. Δάσκαλε σ’ ευχαριστώ πολύ. 

Μαριάννα 
21 Δεκεμβρίου 2020

Μόλις τελείωσα την εκπαίδευση δασκάλων yoga των 200 ωρών και είμαι συγκινημένη για την γνωριμία μου με τον δάσκαλο Γιάννη Χρυσουλάκη και ευγνώμων. Είναι ένας σπουδαίος δάσκαλος, τον θαύμασα κ μου ενέπνευσε τον σεβασμό από τη πρώτη στιγμή, προσφέροντας μου αγάπη κ πάθος για τον μακρύ δρόμο της πρακτικής μου… μου μετέδωσε τις γνώσεις του με χαρα κ ευκολία. Πιστεύοντας σε μένα κ σε όλους του μαθητές του, μας έκανε να πιστέψουμε και εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας. Προσωπικά μου άλλαξε τη ζωή σε  προσωπικό επίπεδο. Με έμαθε πως είναι να διδάσκεις τη yoga με ήθος έτσι ώστε να μπορώ να βοηθήσω τους ανθρώπους μεταδίδοντας κ εγώ με τη σειρά μου όλα αυτά τα πολύτιμα εφόδια για τη ζωή… 

Μάρω Μωρου 
21 Δεκεμβρίου 2020

Το ταξίδι στον κόσμο της yoga μόλις τώρα ξεκινάει.. Οι γνώσεις που μας μετέφερε ο εξαιρετικός δάσκαλος Ιωάννης Χρυσουλάκης είναι ανεκτίμητης αξίας. Γνώσεις από την πηγή, συγκεντρωμένες σε βάθος πολλών χρόνων. Επαναπροσδιόρισα όλη την οπτική που είχα για τη yoga, και είδα-βίωσα το βάθος της συγκεκριμένης πρακτικής η οποία με βοήθησε στην προσωπική μου εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα. Πλεον είμαι σίγουρη για τον εαυτό μου, βρήκα αυτό που μου ταιριάζει, και θέλω να μεταδώσω με τη σειρά μου αυτή τη γνώση σε άλλους ανθρώπους γνωρίζοντας ότι μπορώ να τους βοηθήσω ουσιαστικά . Aισθάνομαι πραγματικά τυχερή που παρακολούθισα το συγκεκριμένο πρόγραμμα, που γνώρισα τον δάσκαλο Γιάννη και τις υπέροχες συμμαθήτριές μου! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα! Να είσαι πάντα καλά δάσκαλε και να συνεχίσεις να μοιράζεις το φως σου στον κόσμο! 

Alejandra R 
24 Δεκεμβρίου 2020

Το ταξίδι μου στη yoga ξεκίνησε αρκετά χρόνια πριν και πάντα ένιωθα ότι την αγάπησα μέσα από τα μάτια της δασκάλας μου. Όταν αποφάσισα ότι θέλω να εμβαθύνω τις γνώσεις μου παρακολουθώντας on line εκπαίδευση 200h , αναρωτιόμουν αν η επιλογή μου θα είναι ικανή να διατηρήσει αμείωτη την αγάπη μου για τη yoga. Ο κ. Γιάννης οχι μόνο δε με απογοήτευσε αλλά μου έδειξε δρόμους και μονοπάτια που καθιστούν το ταξίδι μοναδικό. 

Αλεξάνδρα Κ. 
11 Αυγούστου 2021

Προγραμμα σπουδων

Το πρόγραμμα σπουδών είναι αποτέλεσμα 30 χρόνων διδακτικής εμπειρίας. Είναι σχεδιασμένο να σας παρέχει γνώσεις και δεξιότητες που θα εξασφαλίσουν την επιτυχία σας στη διδασκαλία της Γιόγκα.

Ημερομηνίες Εκπαίδευσης

Έναρξη: Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Τα μαθήματα θα γίνονται διαδικτυακά στην πλατφόρμα zoom,

Σάββατο και Κυριακή 08:00 – 14:00 

κάθε δεκαπενθήμερο

στις παρακάτω ημερομηνίες:

22, 23/10/2022

5, 6/11/2022

19, 20/11/2022

3, 4/12/2022

17, 18/12/2022

14, 15/1/2023

28, 29/1/2023

11, 12/2/2023

25, 26/2/2023

11, 12/3/2023

1, 2/4/2023

22, 23/4/2023

6, 7/5/2023

20, 21/5/2023

10, 11/6/2023

24, 25/6/2023

Δίδακτρα

Τα δίδακτρα για έγκαιρη εγγραφή μέχρι 3 Οκτωβρίου 2022 είναι 1272 €.
Προκαταβολή 372€.
Εξόφληση σε 3 δόσεις των 300€.

Μετά τις 3 Οκτωβρίου τα δίδακτρα ανέρχονται σε 1.590 €.
Προκαταβολή 465 €.
Εξόφληση σε 3 δόσεις των 375€.

(ενδεικτικά η πληρωμή των δόσεων 21/10, 16/1, 3/4)

* Συζητήσιμοι και άλλοι τρόποι εξόφλησης

Πώς να εγγραφείτε

Συμπληρώστε την αίτηση και θα επικοινωνήσω μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.